Megkezdi a Vegyész ezt a szezont is…


Ma délután 17.00-tól megkezdi szereplését a honi élvonalbeli férfi röplabda bajnokság 2019-2020-as kiírásában, melyet a gimnáziumi animátoraink kézműves és közösségi foglalkozása vezet majd fel. 

Az újonc Szeged látogat ma a DBS-be, hiszen az első mérkőzésen egyből az idén 50 éves, címvédő VRCK gárdáját sodorta a sorsolás az útjukba. A nagy hagyományokkal bíró szegedi röplabda sokak számára ismert a kilencvenes évek sikerkorszakát felidézve. Az 1995-ös bajnokcsapatból többen megfordultak és kedvencekké váltak Barcikán is, ám azóta megjárta az alacsonyabb osztályokat is Szeged. Egy kapocs így is akad a 24 évvel ezelőtti és a mai keret névsorának böngészésekor, mégpedig az akkori Nyári Sándor-Nusser Elemér vezetőedző-páros utóbbi tagja ma is az alföldiek élén érkezik hozzánk.

A mérkőzésre való belépés díjtalan és egy szuper kis családi programmal kedveskedik a hazai csapat vezetése a kilátogató szurkolóknak és főként a gyermekeknek. A Szaléziak-VRCK összefogás jegyében már 16.00-tól várjuk a gyerekeket, fiatalokat a DBS üvegfolyosóján, hiszen szalézi animátorok vezetésével kézműveskedhetnek, illetve arcfestést is kaphatnak a bevállalósabbak. Mindenkit szeretettel várunk! Hajrá Vegyész!

Férfi röplabda NB I, 1. forduló:

2019. szeptember 28. 17.00:

Vegyész RC Kazincbarcika – Szegedi RSE