Újra Don Bosco Közösségi Fesztivál a DBS-ben


Május utolsó teljes hetében ismét megrendezzük a kisközösségek, csapatépítő programsorozatát, a Don Bosco Közösségi Fesztivált!

A szalézi szerzetesrend alapítója Bosco Szent János életében fontos szerepet töltött be a Szűzanya, rendkívüli mértékben tisztelte és sokat imádkozott hozzá. Sok nehéz és szorult már reménytelennek látszó helyzetében, az ő közbenjárásának tulajdonította a segítséget, amit kapott. Segítő Szűz Mária, vagy másnéven a Keresztények Segítsége ünnepe ezért is fontos a szaléziak körében! Erre minden évben május 24-én kerül sor, így idén is, ami azt is jelenti egyben, hogy a szokásos Don Bosco Közösségi Fesztivál is megrendezésre kerül, 2023. május 22-27. között.

Mint ahogyan eddig, ezúttal is igyekeztünk a programok összeállításakor minden korosztálynak kedvezni és szem előtt tartani az igényeket, illetve az elmúlt évek tapasztalatait is figyelembe venni. Ennek megfelelően a művészettől a kultúrán keresztül a sportig, közösségi programokig minden fellelhető a kínálatban, melyre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Érdemes tehát végigböngészni a programokat, rendezvényeket, mert biztosan akad közte olyan, amely mindenkinek felkelti a figyelmét!

DON BOSCO KÖZÖSSÉGI FESZTIVÁL, 2023. MÁJUS 22-27. DBS – “LÉGY VIDÁM ÉS TEDD A JÓT!”