Vadas, gombás Hungarikum Klub


Évadunk első Hungarikum Klubja a vadakról és gombákról szólt. Megannyi finomság és remek hangulat jellemezte ezt az esténket is!

Immáron negyedik évadát kezdte meg a Hungarikum Klub névre hallgató rendezvényünk tegnap este. A mögöttünk hagyott három évben kóstoltunk már édességet, csokoládét, cukrászsüteményt, apátsági sört, borokat, pálinkát és ki emlékszik pontosan mi minden került már a DBS Hungarikum Klubjának fókuszába…

Egy biztos: ezúttal a vadhúsok és a gombák kerültek terítékre. Ahogyan máskor, most is nagy volt az érdeklődés, már augusztus közepétől kérdezősködtek a vendégek, hogy mikor tartjuk az első alkalmat és mi lesz a “téma”. Ennek megfelelően hamar elkeltek a belépők és a 110 szerencsés türelmetlenül várta a szeptember 27. 18.00-t, hogy elkezdődjön a kóstoló.

Nos, ezúttal is rengeteg finomság akadt, melynek elkészítésében a Buffalo étterem szakácsa volt segítségünkre. A teljesség igénye nélkül említjük, hogy kóstoltunk vadragu levest, vadas pástétomot, gombapaprikást galuskával… 110 vendégünk közül – tudomásunk szerint 🙂 – senki sem távozott elégedetlenül. Egy ismételten jól sikerült Hungarikum Klub, hamisítatlan DBS-hangulat uralkodott ezen az estén is. Ám mindehhez kellett egy elengedhetetlen fűszer, s ez nem más, mint a jókedv és vidámság, melyet a nagyérdemű hozott magával. Ezt is köszönjük nekik, várunk mindenkit a legközelebbi alkalmon, novemberben! “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂

A rendezvényen készült fotókért keresse fel facebook oldalunkat.