Egy sima, egy fordított a KKSE mai termése


Kézilabdás délutánt tartottunk ma a DBS-ben, mivel a városi kézilabda klub, a KKSE mindkét felnőtt csapata megmérettetett a aját bajnokságában. 

Először a hölgyekre figyelt mindenki, hiszen 16.00-tól a Vitka SE lépett a DBS parkettjére vendégként. Különböző előjelekkel vágtak neki a felek a mérkőzésnek, hiszen a mieink egy ötgólos hevesi vereséggel, míg a szabolcsiak egy hétgólos Hatvan elleni győzelemmel kezdték a bajnokságot, az elmúlt héten. Ezután mindenki fogadkozott, a hazai pálya és a mintegy 150-200 néző Szilágyi-lányok mellett, a tavalyi bronzérem és a nagyobb rutin a vendégek mellett szólt.

Barcikai góllal indult a mérkőzés, de aztán hamar átvették a vezetést és az irányítást a vásárosnaményiak és bizony nem úgy tűnt, mint aki egykönnyen visszaadná azt. A félidőre már tetemesnek tűnő, hét fányi differencia alakult ki (9-16), melyből egy minimálisat sikerült ugyan faragni a végére, de valós pontszerzési esélyeink ezúttal nem lehettek. A hatgólos vereség (21-27) azt jelenti, hogy nem sikerült borítani a papírformát és a nehéz idény eleji sorsolás nem ízlik egyelőre a lányoknak. Jövő héten a listavezető, két meccs után +55-ös gólkülönbséggel álló Mátészalkai MTK vendége lesz a KKSE hölgykoszorúja.

A fiúk viszont bravúros döntetlen után ismét hazai pályán fogadták aktuális ellenfelüket, az NB I-ben szereplő Gyöngyös U23-as csapatát. Igazából az erőviszonyok az első perctől kirajzolódtak, hiszen a sárga-kék mezesek nem sok esélyt adtak a hevesi alakulatnak és hamar magabiztos előnyt építettek, a szünetre már rászámolt a közönség (19-9). Ezt is sikerült megfejelni kettővel a végére, így megérdemelt győzelemmel zárták a második fordulót Novák Tamásék (34-22).

Jövő hét szombat este a Szolnok vendégeként lépnek pályára a mieink, ott folytathatják a jó szereplést! Mindenesetre mi szurkolunk! További fotók facebook oldalunkon!

NB II női felnőtt-Észak-kelet, 2. forduló:

Kazincbarcikai KSE – VITKA SE 21-27 (9-16)

NB II férfi felnőtt-Észak-kelet, 2. forduló:

Kazincbarcikai KSE – HE-DO B. BRAUNGyöngyösU23 34-22 (19-9)