Ha hosszú hétvége, akkor meccsmaraton


Mozgalmas és érdekes, a sportot kedvelőknek különösen „ízletes” hosszú hétvégén vagyunk túl, hiszen a Don Bosco Sportközpontban otthonra találó három barcikai klubcsapat egyaránt pályára lépett, méghozzá hazai környezetben.

A meccsmaraton nyitó felvonását szombaton a kézisek kezdték, akik a múlt heti idegenbeli bravúrgyőzelem – 24-22 a Kisvárda ellen – után hazai környezetben próbálta meg begyűjteni a bajnoki pontokat, ám egy végig kiélezett mérkőzésen a Fehérgyarmat egy utolsó másodpercekben szerzett góllal legyőzte a KKSE-t, nagy szomorúságot okozva a kilátogató nézőknek. KKSE-Fehérgyarmat 23-24

A folytatásban, vasárnap a Vegyész röpisein volt a sor, hogy javítsanak a hétvége barcikai mérlegén és igazolva a papírformát megszerezzék a győzelmet a MAFC-BME gárdája ellen. Nem kellett csalódnia a közönségnek, hiszen a Toma-legénység sima 3-0-val küldte haza a „műegyetemistákat”. Egyébiránt kiváló formának örvend a bajnoki ezüstérmes csapatunk, hiszen ez volt a héten a harmadik meccsük és mindhármat szettveszteség nélkül tudták le, ráadásul az egyik rangadó volt Kecskeméten… VRCK–MAFC-BME 3-0 (18, 19, 18)

vrck_mafc

A meccsmaraton záró epizódját a futsal csapatunk írta, méghozzá a gyöngyösi Energia SC ellen. A hétvégén folyamatosan emelkedő nézőszám erre a napra elérte a csúcspontját és totális teltház előtt léphettek pályára az Ördögök. Nem is maradt hiányérzet egyetlen drukkerben sem, hiszen tetszetős játékkal, látványos gólokat szerezve, megsemmisítő csapást mértek Badalikék a gyöngyösiekre. Kazincbarcikai Ördögök-Energia SC Gyöngyös 8-2.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy pályára lépett csapatunkban Lippai Ákos, volt NB I-es, DVTK labdarúgó és Bodnár László 46-szoros felnőtt válogatott focista is. A szünetben megtartott tombolasorsoláson pedig Ungvári Miklós cselgáncsozónk, aki a londoni olimpián ezüstérmet szerzett 66 kg-os súlycsoportban.

 

Gratulálunk a győzelmekhez, a kéziseknek pedig ezúton üzenjük, hogy legközelebb sikerül!

nezo%cc%8bk

A következő hazai meccsek az alábbiak szerint alakulnak:

november 5. szombat 18.00: VRCK-Sümeg

november 13. vasárnap 18.00: VRCK-Dunaferr

november 14. hétfő 19.00: Kb. Ördögök-Debrecen

november 19. szombat 16.00: KKSE-Eger

 

Hajrá Fiúk!