Újabb mozgalmas hétvége


Ismét egy izgalmas, kulturális- és sportprogramokban gazdag hétvégét hagytunk magunk mögött.

Pénteken este a Kákics zenekar közreműködésével egy 1956-os emlékműsornak lehettek részesei a rendezvényre belépőjegyet váltó kedves vendégek. A „Feltettem magamban, hazámat szolgálom…, ahogy Ők mindig is látták…” címet viselő, a forradalmi eseményeket feldolgozó zenés műsor korabeli visszaemlékezésekre épült.

 

Szombaton az I. Don Bosco bowling versenyre is szép számmal neveztek az érdeklődők. Remek hangulatban telt az egész nap, reggeltől estig gurították a golyókat, először az egyéni, aztán a csapatversenyek résztvevői, melyek után értékes nyereményeket osztottunk. A győzteseknek ezúton is gratulálunk!

bowling_csapat

Még szintén szombaton, de már este a Vegyész RCK röplabda csapata is újra hazai környezetben lépett pályára. A Sümeg együttesét fogadták és egy újabb sima – sorozatban a negyedik – 3-0-s győzelmet arattak Banaiék. Szép volt fiúk!

vrck_sumeg

Ezen a héten két erőpróba is vár a Vegyészre, pénteken a második helyezett Pénzügyőrhöz látogatnak a fiúk, vasárnap pedig hazai pályán a Dunaferr lesz az ellenfél.