Telt ház, 10 csapat a DBS Kvíz bajnokság 2019-20-as idénynyitóján


Tegnap este az első fordulóval kezdetét vette a DBS Kvíz bajnokságunk új idénye. Meglepetés nem történt, a címvédő Rockers, ha szorosan is, de megnyerte a nyitányt! 

A nyári szünet alaposan kiéheztette a fejtörő csapatokat és tagjaikat, hiszen már nagyon készültek az új bajnokságra. Mi sem voltunk ezzel másképp, hiszen az első tesztünkre alaposan felkészültünk. Az elmúlt bajnokságot magabiztosan megnyerő Rockers csapata az idénynyitón megmutatta, hogy nem véletlenül lettek bajnokok tavaly sem…

Végig szoros csatában álltak az elmúlt esztendő ezüstérmesével, a Quantum-mal, de végül 2 ponttal megnyerték a tízfordulós bajnokság első felvonását. A harmadik helyen Sesztákék végeztek, egy nagyon jó hangulatú, remek estén, ahol mindenki tanult valami újat.

Kilenc forduló még hátravan, javításra tehát bőven akad alkalom, sőt decemberben, a karácsonyi és az évadzáró júniusi etap triplázó, a húsvéti, áprilisi forduló duplázó lesz. Fejtörésre fel!

Ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk mindenkinek! Folytatás a második fordulóval, október 14-én, 19.00-tól!