“Szüreti Feeling” a Szalézi WIFIn


Egy játékos délutánnal nyitottuk a 2019-2020-as évadát SzaléziWIFI programsorozatunknak!

A DBS-be lépve a fiatalok a regisztrációs asztalnál átvehették a kis papírlapjaikat, melyeken különböző állomások sorakoztak szépen, egymás alatt – egy szuper “állomásos” játékkal vártuk őket, hogy pontokat gyűjthessenek, melybe nagy örömmel vetették  bele magukat,

Szorgos kezek

Első állomásunknál a szüret egyik szakaszában próbálhatták ki magukat a gyerekek: gondosan szőlőt szemeztek, nagy erővel préseltek és persze szívesen meg is kóstolták a friss nedűt! Az izgalmas folyamatból mindenki bátran kivehette a részét!

Préselés

Az állomások között volt a kézműves “bütykölde” ahol a kreativitásukat élhették ki a fiatalok, azaz őszi terményekből készíthettek bábokat, különböző apróságokat!

Kézműves bütykölde

A szüreti feeling mellett persze a bowling pálya is nyitva volt mindenki előtt, ahol szorgosan gyüjtögethették a pontokat, Természetesen az asztalitenisz és a csocsó bajnokság sem maradhatott ki a délutáni programunkból! A szépszámú vendégsereg folyamatos körforgásban látogatta az állomásokat.

Asztalitenisz bajnokság

A délutánt a már hagyománnyá vált, magvas gondolatokkal zártuk és persze a közös imával! Mindezek után egy kis eredményhirdetés keretein belül kiosztottuk a helyezéseket a bajnokságokban és az állomásos játékokban!

Nagy öröm volt látni a sok fiatalt a DBS falai között, ahogy tartalmasan és jól szórakoznak együtt a nagy nyüzsgés és játék közben! Várunk mindenkit a következő vidám időtöltésre “szalézi módra”!

“Légy vidám és tedd a jót!”