Szurkolók, kosárlabdabarátok FIGYELEM!


A holnapi Aluinvent DVTK – Olympiacos Európa Kupa mérkőzéssel kapcsolatban közleményt adott ki a diósgyőri klub, melyet változtatás nélkül adunk közre mi is. 

“Tisztelt Szurkolóink
Az Aluinvent DVTK soron következő Európa Kupa mérkőzését, melyet az Olympiacos ellen játszik, Kazincbarcikán, a Don Bosco Sportközpontban (3700 Kazincbarcika Szent Erzsébet sétány) rendezzük december 19-én.
A belépés díjtalan, de a csarnok befogadóképessége kevesebb, mint a megszokott környezetünkben, mindösszesen 768 fő. Ezért regisztrációs jeggyel lehet megtekinteni a mérkőzést, annak érdekében, hogy a katasztrófavédelem szakemberei nyomon tudják követni mennyien tartózkodnak a létesítményben. Az Aluinvent DVTK 2019/2020 szezonra érvényes kosárlabda bérlettel rendelkezők részére a mérkőzés megkezdésig, 17.50-ig a “C” és “D” szektort fenntartjuk. Ők a bérletük felmutatása után kapják meg a regisztrációs jegyüket. Ezt követően, az “A” és “B”szektorhoz hasonlóan- a szabad helyeket a bérlettel nem rendelkezők is elfoglalhatják majd természetesen. A bejáratokat a mérkőzés előtt egy órával, 17 órakor nyitjuk.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Don Bosco Sportközpontban is.”

Európa Kupa rájátszás, 1. kör, 1. mérkőzés: 

2019. december 19. csütörtök 18.00, Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont
Aluinvent DVTK – Olympiacos (görög)