Szurkoljunk együtt, avagy Fradi BL- és válogatott klub a DBS-ben


Lionel Messi, CR7, Barcelona, Juventus, Dinamo Kijev, Izland, Európa bajnokság… Sűrűn emlegett nevek mostanában a focidrukkerek körében. A DBS-ben közösen átélhetjük az előttünk álló élményeket.

Ritkán tapasztalható olyan fociláz és érdeklődés a magyar érdekeltségű mérkőzések után, mint ezekben a napokban. A Ferencváros 25 év és a Debrecen 11 évvel ezelőtti sikere után jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ahol a G jelű négyesbe kapott besorolást a Barcelona, Juventus, Dinamo Kijev trió mellé. Élményszámba menő csapatok, életre szóló emlékek, mind játékosnak, mind szurkolónak. Mindeközben válogatottunk is szépen lépeget a 2016-os úton és már csak egy mérkőzés választja el a jövő évre halasztott 2020-as Eb-n való szerepléstől, ahol a 3 csoportmeccs (Németország, Franciaország, Portugália) közül kettőt is (francia és portugál) hazai pályán a Puskás Arénában játszhatna…

A second main study looked at the effect of two doses of Cervarix in girls aged 9 to 14 years compared with the effect of three doses in girls and women aged 15 to 25. Effect of abaloparatide vs placebo on new vertebral fractures in postmenopausal women with osteoporosis. Practitioners prescribing oral contraceptives should be familiar with the following information relating to these risks http://aptekabezrecepty.com/. Therefore, the physician should be prepared, prior to injection, to treat any possible acute hypersensitivity reaction.

Izgalmas és nagy várakozásokkal teli két hónap áll tehát a magyar focit kedvelők előtt és ebben szeretne a Don Bosco Sportközpont is szerepet vállalni, illetve segíteni, hogy az élmények még gazdagabbak és élethűbbek legyenek. Eddig is szokás volt, hogy a nagyobb érdeklődéssel várt meccseket meghirdettük, hogy közös szurkolással nézzük végig. Ezúttal sem lesz másképp és már jó előre szólunk! Minden Fradi BL-meccset és válogatott meccset is a DBS kivetítője előtt szurkolhatnak végig az “ultrák”! 🙂

Foglalj asztalt időben és fogyassz a Caffé Pianta-ban, ahol a egyedi sör- és ételakciókkal várunk mindenkit!  

Kezdés október 20-án 21.00-tól a Fradival, egyből a Camp Nou-ból a Barca ellen. Igazi csemege a nyitányra! A folytatást és a DBS-foci klub őszi programját alább részletezzük: