Sportos hétvége a DBS-ben


Két nap alatt három bajnoki mérkőzést is rendeztek a Don Bosco Sportközpontban, melyek vegyes képet mutatnak…

Szombat késő délután a KKSE közelmúltban edzőváltáson átesett férfi csapata lépett parkettre a tabellán egy ponttal előtte, a 2. helyen álló Szolnok gárdáját fogadta, így egy esetleges győzelemmel előreléphetett volna egy pozíciót. A mérkőzés nagyon rosszul indult, hiszen a vendégek hamar vezetést szereztek és egyre csak növelték is előnyüket, a félidőben már 7(!) volt közte (9-16). A második felvonásban aztán összeszedettebb képet mutatott magáról a Novák Tamás-Ölschléger Krisztián edzőpáros által dirigált hazaiak felzárkóztak, sőt a vezetést is átvették (25-24), ám a végére ismét a szolnokiak akarata érvényesült és végül elvitték mindkét bajnoki pontot a DBS-ből (30-31). Ráadásul a Füzesabony vasárnapi győzelmével még a harmadik helyről is eggyel hátrébb csúsztak a mieink…

The recommended adult dose of apalutamide is 240 mg (four 60 mg tablets), taken by mouth, once daily. Copper deficiency can also keep your immune system from working well. Storage Store the medication according to manufacturer’s instructions https://pharmacie-enligne.org/. Tell your doctor if you sunburn easily while taking this • Tell your doctor if you are pregnant or plan on getting pregnant.

NB II férfi felnőtt-Észak-kelet, 14. forduló:

Kazincbarcikai KSE-Szolnoki KCSE 30-31 (9-16)

Pillanatkép a meccsről (sárgában a KKSE). Fotó: dbsk.hu/Tanyi Melinda

Vasárnap délben folytatódott a sor és a megyei kézibajnokság két barcikai szereplője a Szalézi DSE pályaválasztása mellett a KKSE csapatát “látta vendégül” és az erőviszonyok hamar megmutatkoztak. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium egykori és jelenlegi növendékeiből összeállított DSE magabiztos győzelmet aratott és őrzi második helyét a táblázaton. A KKSE fiataljai a sereghajtók.

B-A-Z – Heves megyei férfi felnőtt bajnokság:

Szalézi DSE – Kazincbarcikai KSE 35-22 (21-12)

Támadásban a DSE ifjai. Fotó: dbsk.hu/Tanyi Melinda

A napot és egyben a DBS sportos hétvégét is az Extraligában szereplő Vegyész zárta, méghozzá szintén egy friss edzőváltással a hátuk mögött. Az eddigi vezetőedző, Marek Kardos szakmai igazgatóvá lépett elő, míg az ő helyét Hollósy László a Nyíregyháza női röplabda csapatának két hete menesztett szakvezetője foglalta el. Az ellenfél a friss Magyar Kupa győztes és a bajnokságot is veretlenül vezető Pénzügyőr volt, de ezúttal nem tudta azt a teljesítményt nyújtani a fővárosi gárda, mint korábban. A mieink láthatóan jobban “haraptak”, élesebbek voltak és a fordulópontokból is jobban jöttek ki, Három sima szettben, mindössze 70 perc alatt győztek Blázsovicsék, ami önbizalomnövelőnek mindenképpen jól jött.

FÉRFI RÖPLABDA EXTRALIGA, 8. FORDULÓ

Vegyész RC Kazincbarcika – Pénzügyőr SE 3-0 (16, 15, 21)

Egységben az erő… Fotó: dbsk.hu/Józsáné Földesi Anna

Eredményektől függetlenül mindenkinek gratulálunk a hétvégi teljesítményhez, hajrá tovább!