Nagy sikerrel zárult a mai Családok Délelőttje!


Családok délelőttje újratöltve. Volt itt minden, mi szem szájnak ingere. Remek kis délelőtt részesei lehettünk.

 

Előfordultak olyanok, akik a népi játszóházat élvezték jobban…

A népi játszóházunkon kívül a picinyek kipróbálhatták magukat a kalácssütés terén, gyúrtak, fontak, kevertek és kavartak, hogy elkészítsék a saját kis különleges kalácskájukat.

The delivery system of Crinone is based on a vaginal moisturising formulation and provides sustained topical application of progesterone into the vagina. The hemostatic actions of these agents are different and still not fully unraveled. Reteplase, r-PA: (Moderate) NSAIDs can cause GI bleeding, inhibit platelet aggregation, prolong bleeding time; these pharmacodynamic effects may be increased when administered to patients receiving thrombolytic agents https://farmaciasinreceta.org/kamagra-oral-jelly/. C:W2%VCBC6-8HY”1$% M^0C)J50UE*-.

Akadtak, akiknek a kalács készítés, sütés, gyúrás tetszett jobban…

És még mindig nem volt vége, következett a bábszínház, ahol Herczeg Mária adta elő “Az elveszett varázspálca” című mesedarabot, sokak nagy örömére.

Feszülten figyeljük a bábelőadást…

Nagyon szépen köszönjük ezúton is mindenkinek a részvételt, legközelebb is mindenkit szeretettel várunk, jöjjenek és mókázzunk együtt. “LÉGY VIDÁM ÉS TEDD A JÓT!” 🙂
További képekért látogasson el facebook oldalunkra!