Hihetetlen izgalmak után előnyben a címvédő


Tervezni sem tudtunk volna szorosabb versenyt a IV. Don Bosco Amatőr Bowling Bajnokság egyéni kategóriájának 3. fordulójában. 

Úgy indultunk neki a 3. fordulónak, hogy féltáv után a semmi sem dőlt el és a két élharcos fej-fej mellett haladt az összetettben az élen. A nyitó game-ben a fiatal trónkövvetelő Kormos Gergely koncentrált a legjobban és vezetést szerzett, sőt a második kör után is még 2 fával előrébb tartott.

Prothrombin time should be monitored and exogenous vitamin K administered as indicated. This dose may change during the course of your therapy based on how you respond to this medication and if your symptoms persist. And currently, Revlimid is only given to people with CLL who are involved in studies cialis 20 mg. You can put your soft contact lenses back into your eyes 15 minutes after you have used Combigan eye drops.

A harmadik game-ben aztán az egész nap legjobb körét mutatta be 249-es gurításával, mellyel megközelítette a DBS pályacsúcsát, amit nem mellesleg szintén ő tart 257 pontos pályával. Így az utolsó körnek, ezen a szinten már megnyugtatónak tűnő, 29 fa előnnyel vágott neki… Ott aztán nem tudta érvényesíteni a lélektani előnyét és megremegett a keze néhány gurítás előtt, melyet a higgadtan versenyző címvédő Balla Zoltán ki is használt és a nem túl magas, 217-es pályája elegendőnek bizonyult a fordításhoz. Kormos 184-et gurított és a 33 pontos különbség azt jelentette, hogy mindössze 4(!) fával, de a 2. helyre szorult ebben a fordulóban. Sőt, nem csak a fordulóban, hanem az összetettben is a második helyen áll, ám mindössze egyetlen pont és 16 fa hátránnyal. Nem dőlt el tehát még mindig semmi, bár kétségtelen, hogy jobb helyzetben van a címvédő, de hogy ki lesz a bajnok, az még kérdéses.

A IV. Don Bosco Amatőr Bowling bajnokság egyéni kategória, 2. fordulójának eredményei:

A IV. Don Bosco Amatőr Bowling bajnokság állása 2 forduló után; egyéni kategória: