Széles jókedv és rekordlétszám a Családok délelőttjén


Nagyszerű hangulatban telt a szombat délelőtt a DBS-ben.

A Családok délelőttje nevet viselő rendezvényünk több, mint 4 évvel ezelőtt debütált a Don Bosco Sportközpont programkínálatában, de még sohasem vettek részt rajta ennyien, mint a mai alkalmon. Több, mint százan(!) választottak minket a szombat délelőttjükön!

Ismét csak a jól bevált és népszerű elemeket hoztuk a kisgyermekes családoknak, volt itt trambulin, foci, kézilabda, kötélmászás, ugrálás nagy szivacson, légvár csúszdával, népi játszópark megannyi régies, ámde nagy sikerű fajátékkal, szalézi animátoroknak köszönhetően arcfestés is, kisbicikli és az elmaradhatatlan háttérzene, SŐT! Egyházközségünk lelkes hölgy tagjainak hála finom, habkönnyű fánkot is falatozhattunk.

Szülő/nagyszülő és gyermek egyaránt remekül szórakozott, nagy öröm azt látni, hogy itt a legkisebbekre hárul minden figyelem és a szülők, kísérők is a szürke hétköznapokból kiszakadva együtt nevetnek a kicsikkel! Köszönjük az élményt, várunk mindenkit legközelebb is, ráadásul a másik nagy sikerű programunk a Kakaó koncert, két hét múlva, február 26-án lesz…

“Légy vidám és tedd a jót!” 🙂 A Családok délelőttjén készült fotók a DBS facebook oldalán ide kattintva találhatók.