Hihetetlen izgalmak lesznek az utolsó fordulóban


Az V. Don Bosco bowling csapatbajnokság 3. fordulója zajlott a hétvégén a DBS-ben!

A négy körös bajnokság utolsó előtti felvonására került sor szombaton délelőtt, ahová a Nem kell a kirándulás!” nevet viselő csapat kétpontos előnnyel érkezett, viszont előny nélkül távozott…

A “Csapassuk” nevű-trió ugyanis ezen a napon összeszedettebb játékot mutatott a többieknél és végül magabiztosan 2045 fa összteljesítménnyel megnyerte ezt a fordulót. Az eddigi éllovas ezúttal viszont kissé visszafogottabban gurított és az 1868 fás eredménnyel “csak” a harmadik helyre értek oda, mert a “Sztrájkolók” is megelőzték őket (1901 fa). A forduló legmagasabb pontszámú pályáját egyébként az eddigi listavezető csapat tagja Kormos Gergely gurította (196 fa), aki az egyéni vetélkedést is vezeti összetettben.

Komoly versengésre és nagy izgalmakra van tehát kilátás az utolsó, 4. fordulóban, ahol igazi ki-ki meccset fog vívni egymással a két holtversenyes éllovas. Aki jobban teljesít, több fát gurít az egyelőre időpontjában nem tisztázott utolsó fordulóban, az lesz az V. Don Bosco bowling bajnokság csapatbajnoka!

V. Don Bosco bowling csapatbajnokság, 3. forduló, 2022. február 5.:

1. Csapassuk  2045 fa – 4 pont

2.  Sztrájkolók 1901 fa – 3 pont

3. Nem kell a kirándulás  1868 fa – 2 pont

4. Golyószórók  1730 fa – 1 pont

V. Don Bosco Bowling csapatbajnokság, összesített állás:

1-2. Nem kell a kirándulás és Csapassuk 10-10 pont

3. Sztrájkolók 7 pont

4. Golyószórók  3 pont

A csapatok elmaradhatatlan, “jóhangulatú” csoportképe