Őszi programkavalkád a DBS-ben


Izgalmas, egyben sokakat érdeklő, minden korosztályt megszólító programokkal, rendezvényekkel készülünk a 2017-18-as évadra is. Ajánljuk magunkat! 

Bemelegítésként még itt a nyár végén egy kis lazítási, kikapcsolódási lehetőséget kínálunk, hiszen a már-már törzsvendégnek számító Öt Órai Tea Gitárzenekar szolgáltatja a talpalávalót. Egy héttel később, szeptember 1-jén ünnepeljük 1 éves születésnapunkat, melynek keretében nagyszerű programokkal – HAPPY WEEKWEND – próbálunk még magasabb színvonalat biztosítani a kedves állandó és leendő Vendégeinknek.

A “féláras” hétvége promója…

Szeptember első hétvégéjén tehát az összes napidíjas szolgáltatásunk FÉL ÁRON lesz elérhető. 1-jén, pénteken pedig a fiataloknak próbálunk kedveskedni azzal, hogy a “Sportközpont éjszakáján” a szalézi animátorok vezetésével megannyi sportos-játékos programon vehetnek részt.

Szeptember közepén újra a gasztronómiáé lesz a főszerep a DBS-ben, hiszen a Hungarikum Klubunk szezonnyitó állomásán a Gyulai ízek kedvelői élvezhetik a kolbászok, pálinkák és kézműves csokoládék nyújtotta ínycsiklandó élményeit.

A továbbiakban is több olyan, a mögöttünk hagyott idényben is megszokott sorozat- és klubrendezvény lesz, ami már-már beváltnak és népszerűnek tekinthető. A teljesség igénye nélkül tervezünk olyan világi, sokakat érintő és érdeklő témában megszólaltatni és meghallgatni az egyház képviselőinek álláspontját, mint a hivatás, család, cölibátus, menekültek kérdése. A moderátor által vezetett, havi rendszerességű kerekasztal beszélgetések, vitaestek mindenki számára ingyenes lesz.

Mindezeken kívül, ha ez nem lenne már egyébként is önmagában elég figyelemfelkeltő, további két sorozatot is indítunk, illetve folytatunk. A Világjárók Klubja előadássorozatunkat talán már nem kell senkinek bemutatni, melyet szeptember végén egy világ körüli kerékpáros nászútról hallhatunk beszámolót. Élet-Veszély sorozatunkban olyan egészségügyi témákban hallhatunk előadást, ami – sajnos – nagyon sokakat érint, úgy, mint a szív- és érrendszeri, vagy a daganatos betegségek. Az ún. Kakaó koncertjeink a hétvégi sávban fognak működni, mellyel elsősorban a családokat célozzuk meg. Az élőzenei koncerteken a minőségi közös időtöltés és a gyermekek szórakozása a fontos.

Kiállítások, Szülők-Nevelők Akadémiája szintén érdekes témákkal, inkább a felnőtteknek ugyanakkor DB Ifjúsági Klubunk, DBS Live Music Klubunk a fiatal korosztályt hivatott megszólítani. DBS Kvíz elnevezésű programunkban 3-6 fős csapatok műveltségi szintjét igyekszünk egy vetélkedő keretében szembeállítani egymással. DBS Táncházunkban pedig a műfajt kedvelők lelhetnek páratlan szórakozási lehetőségre.

Mindent összevetve elmondhatjuk, hogy a kicsiktől egészen az idősekig mindenki ismét megtalálhatja a magának tetsző, szimpatikus rendezvényt, programot. Bosco Szent János örökbecsű mondásával élve: “Légy vidám és tedd a jót!”