1 éves a Don Bosco Sportközpont!


Szeptember 1-jén, a Sportközpont éjszakája elnevezésű rendezvénnyel ünnepelte 1. születésnapját a szaléziak sportcsarnoka. 

Egy hamisítatlan szalézi esttel köszöntöttük Kazincbarcika legnagyobb sportkomplexumát, hiszen 19.00-tól az ún. fogadójátékokkal – mint lézerharc, nyolckezes csocsó, virtuális játékok – vártuk az érdeklődő fiatalokat, felnőtteket. 20.00-tól az ünnepélyes megnyitó és köszöntő  – melyet Vitális Gábor a DBS lelki vezetője tartott – keretében sorsoltuk ki a Facebook-játékunk nyertesét, a 117 megosztó közül. A tortás köszöntés és ceremónia után kezdetét vette a szülinapi buli.

A szülinapi tortával

Rekesztorony építés, élő csocsó, buborékfoci, trambulin, ezeket próbálhatták ki az érdeklődők a küzdőtéri kínálatból. Természetesen mindez, csak töredéke annak a programkínálatnak, melyeket az érdeklődőknek lehetősége nyílt kipróbálni. Állandó szolgáltatásaink is rendkívül népszerűek voltak, hiszen mind a bowling, a csocsó, a ping-pong, de még a fallabda pályáink is teltházzal működtek az éjszaka folyamán. Ráadásként x-box játékok színesítették az esti órák amúgy sem unalmas hangulatát. A rendezvénytermi koncertsorozatról nem is beszélve, ahol egyfajta tehetségműhely alakult erre az estére, hiszen a városi volt és jelenlegi középiskolásokból verbuválódott zenekarok mutatták be a nagyérdeműnek zenei palettájuk egy szeletét.

Úton a csúcsra…

A mindig népszerű bowling

Élőcsocsó és buborékfoci

Mindent összevetve egy emlékezetes és igazán szép szalézi ünnep kerekedett a Don Bosco Sportközpont 1. születésnapján. Mindebben óriási segítségünkre voltak a szalézi animátorok, akiknek ezúton is köszönjük a közreműködést! “Légy vidám és tedd a jót!”

(forrás és fotók: DBS)