Nem jutottak nyolc közé futsalosaink


Süttő Attiláék tegnap este a Magyar Kupa 2. fordulójában a bombaerős, válogatottakkal teli Veszprémet látta vendégül a DBS-ben. 

A három aktív válogatott játékossal, és a volt válogatott, Madarász János vezetőedzőnek köszönhetően a kispadon is bombaerős kerettel érkező veszprémiek kicsit visszafogottan kezdtek, hiszen Süttő révén a mieink szereztek vezetést, de aztán fordítottak a bakonyiak. A félidőre így is döntetlennel vonultak a csapatok, Süttő önmaga és csapata második gólját is megszerezte, így egy félidő után nyoma sem volt az osztálykülönbségnek (2-2).

Pillanatkép az első félidőből

Fordulás után a félidő közepén gyors egymásutánban három perc alatt három gólt szereztek a vendégek (2-5), amivel a lényegi kérdéseket el is rendezték, főleg úgy, hogy Süttőt és Komlósit is kiállították, így két mezőnyjátékossal küzdöttünk egy ideig. A meccs végén sikerült még kozmetikázni az eredményen Vajda révén, de az összképen ez már mit sem változtatott. 

A Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé az elsőosztályú Veszprém került, a mieink pedig jövőre újra próbálkozhatnak, reméljük nagyobb szerencsével.

Futsal Magyar Kupa, 2. forduló
Kazincbarcikai Ördögök SE–1. FC Veszprém 3-5 (2-2)
Kazincbarcika, vezette: Kovács G. (Janitz, Surin).
Kazincbarcika: Giák – Komlósi, Irhás, Süttő, Fekete. Csere: Pallós (kapus), Tóth Sz., Balogh, Csicsvári, Kótai, Vajda Titkó, Benke. Vezetőedző: Kőrösi Gábor.
Veszprém: Schmidmajer – Márkus, Dávid, Bencsik Ádám, Bencsik R. Csere: Spandler (kapus), Tatai, Tar, Komáromi, Boromisza D., Erdősi, Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Sütő (8., 16.), Vajda (38.), ill. Tatai (11.), Márkus (12.), Tar (27.), Bencsik R. (28.)., Komáromi (30.).