Komoly feladat előtt a Vegyész


A Challenge Kupa selejtezőjének visszavágóján, a DIGI Sport közvetítése mellett próbálja meg a lehetetlennek tűnő feladatot teljesíteni a Toronyai-legénység.

Nehéz helyzetbe került a VRCK férfi röplabda csapata a múlt hét szerdán, amikor is Ausztriában szenvedett sima 3-0-s vereséget a Ried gárdájától. A selejtező kör “odavágóján” finoman szólva sem muzsikáltak jól a fiúk, nem igazán jött ki a lépés senkinek és adós maradt a társaság a jó teljesítménnyel.

Az osztrák túra másnapján, hazafelé letudtak egy Extraliga bajnokit is Szabó Dávidék és a Dunaújvárost végül is sikerült két vállra fektetni (3-1), ahol már akadtak biztató jelek. Azóta nem volt tétmeccse a csapatnak, tahát volt egy teljes hét a regenerálódásra, illetve a fejek kitisztítására. Egyedül Árva Milánra nem számíthat a szakvezetés, aki Ried-ben szenvedett bokaszalag szakadást és csak január közepén kezdheti el az óvatos mozgást.

Bízunk tehát a csodában, de a tisztes helytállásban mindenképp, szurkolunk is egyúttal, hogy az aranyszettet elérjék legalább Szabó Dávidék! Ott pedig már bármi lehet… Hajrá Vegyész!

A szurkolóknak fontos hír, hogy a beléptetésben lesz némi változás a megszokotthoz képest. A DBS-be belépni csak a Jószerencsét út felőli főbejáraton lehet és a lelátót is csak egy kapun – védettségi igazolvány felmutatásával -, a Caffé Pianta kávézótérből lehet megközelíteni. Kifelé minden kijáratot használhatnak a nézők, de visszatérni ismét csak az előbb említett bejáraton lehet.

FÉRFI RÖPLABDA CHALLENGE KUPA, SELEJTEZŐ, visszavágó
Vegyész RCKUVC Weberzeile Ried (1. mérk.: Ried-VRCK 3-0)
2021. november 18. 19.00 TV: DIGI Sport1