Értékes jutalmak a DBS felhívásaiban 1


Az óvodásoktól egészen a nyugdíjas korosztályig bárkiből kreatív nyertes válhat, ha…

Komoly nyereményekkel igyekszünk motiválni mindenkit, aki egy picit inspirációt érez magában egy kis adventi játékhoz. Egyik versenykiírásunk sem újkeletű, hiszen már többször rendeztünk ilyen jellegű programokat, de most mégis kissé másabb az egész, hiszen a győztes minden korosztályban, kategóriában 15.000.-Ft-tal gazdagodik, amire nem lehet csak úgy legyinteni, főleg nem karácsony előtt!

Két megméretést tűztünk ki, de azokon belül tovább osztjuk a lehetőségeket. Az egyik a süteménysütő versenyünk, melynek édes és sós kategóriájában is lehet nevezni és az alkotásokat a kiírásnak megfelelően leadni. Az alább található felhívásban minden részletet megtalálnak az érdeklődők.

A másik lehetőség a bennünk rejlő kreativitás kiélésre, a “Gyalog jöttünk, mert siettünk!” címet viselő betlehemkészítő versenyünk, melyben több korosztályra osztottuk a nevezéseket és azok mindegyike külön díjazásra kerül. Itt akár rajzot, de például papírból, fából, bármilyen anyagból készült pályaműveket elfogadunk. Az egyetlen kikötés, hogy betlehemes témában készüljön.

Érdemes tehát egy kicsit szabadon engedni a fantáziánkat és ezekre a programjainkra is nevezni, hiszen a felkínált DBS Advent 2021-es eseménydömping mellett ezzel is a várakozás idejét szenteljük meg és méltóképpen érkezhessünk meg főünnepünkhöz, a karácsonyhoz.

A süteménykészítő verseny felhívása
A Betlehemes verseny felhívása

Egy kis gondolat “Értékes jutalmak a DBS felhívásaiban

Hozzászólások lezárva