Gazdag és választékos programok a DBS adventben


Adventben ismét remek kínálatból válogathatnak a hozzánk érkező kedves vendégek. Érdemes betérni a DBS-be!

Közeledik, mit közeledik, egyenesen száguld felénk a “várakozás” időszaka, Jézus Krisztus születésének ünnepére való, négyhetes, izgalmas várakozási, felkészülési periódus.

Sokunknak a boltokban és utcákon hömpölygő tömeg, az ezzel járó türelmetlenség és őrület jut elsősorban eszébe, ha az adventi időről beszélgetünk. Pedig teljesen másról kellene, hogy szóljanak a karácsony előtti hetek. Türelem, elfogadás, hibáink felismerése és orvoslása, tudatos készülődés arra az ünnepre, amelyről állítólag többeknek a szeretet szó ugrik be…

Nos, mi a Don Bosco Sportközpontban úgy gondoltuk, hogy összeállítunk ismét egy olyan adventi programsorozatot, amellyel élményekben gazdagon élhetjük meg az előttünk álló időszakot, nem pedig csak úgy “túléljük”. Kezdve a november 28-i vasárnappal, ahol kollégista fiatalok műsorával színesítve és a Muzsikáló Kávéház keretén belül egy nagyon szép mini fúvós koncerttel kiegészítve gyújtjuk meg az első gyertyát. A gyertyagyújtásokat minden vasárnap más-más kisközösség műsorával gazdagítjuk, melyre természetesen mindenkit szeretettel várunk.

Felsorolni mindent egyesével nem lehet, de a teljesség igénye nélkül néhány eseményt megemlítve szeretnénk felhívni magunkra a figyelmet. Lesz itt Karácsoyi Kvíz, Adventi szabadegyetemi előadások komoly és könnyed témában egyaránt, Termelői kézműves vásár, valamint értékes pénzjutalmakkal megtüzdelt versenykiírás, melynek részleteiről itt olvashatnak, és még sok olyan apróság, amit egyszerűen látni kell, hallani kell, tapasztalni kell.

Várunk tehát minden kedves vendéget, bárkit, aki csak egy finom kávéra szeretne betérni hozzánk a Caffé Pianta-ba. Készüljünk együtt, várakozzunk együtt, éljük meg együtt az egyik legszebb ünnepünk előtti szent időszakot! “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂

DBS Advent 2021.