Don Bosco – Decathlon Fallabda Bajnokság


Egy újabb kihívás a fallabda szerelmeseinek – ezúttal már a Decathlon támogatásával. A versenyen mindenki indulhat, aki szeret fallabdázni, sportszerűen és jó hangulatú közösségben akarja összemérni a tudását.

2018. január 13. szombat
Sorsolás: 8.45-kor.
Verseny kezdete 9.00.
Minden mérkőzés 2 nyert szettig tart, szettenként 11 nyert pontig, az elért 10 pontnál 1 pont különbséggel

Nevezés:
A versenyt megelőző csütörtök este 22.00 óráig személyesen a Don Bosco Sportközpont infó pultjánál vagy az info@dbsk.hu email címen lehet nevezni. A nevezés a nevezési díj (2.000 Ft / fő) teljesítésével válik elfogadottá.
Sorsolás a forduló előtt a helyszínen történik a verseny előtt 15 perccel!

 

A mérkőzések száma a nevezők létszámától függően alakul. A versenyzők az elért eredményeik alapján pontokat gyűjtenek, melyek alapján a sorrend kialakul. Nagyobb létszám esetén a 4. és az ezt követő helyezettek kiesnek. Az eredmények kihirdetése a döntő forduló után történik!

Díjazás:

Az első három helyezett érmet és oklevelet kap. Fordulónként az első öt helyezett díjazásban részesül a DECATHLON jóvoltából. A két legeredményesebb hölgy pedig különdíjat kap a férfiak közötti helytállásáért. Minden versenyző emléklapot kap a versenyen való részvételéért. Aki legalább három fordulón részt vesz, az utolsó fordulót követően külön ajándékban részesül!

A versenysorozat első 5 helyezettjei között értékes ajándéktárgyak kerülnek kiosztásra!

A legalább három fordulón induló és dobogóra nem jutó játékosok között értékes tárgynyereményeket sorsolunk ki!

Sérülésmentes felkészülést és eredményes versenyzést kívánunk minden jelentkezőnek!