Csónakról libegőre, avagy Lillafüred is a “kalapra tűzve”


Kalandtáborunk utolsó kirándulásán, Lillafüred felé vettük az irányt, ahol aztán az aljától a tetejéig mindent kipróbáltunk és zsebre vágtunk.

Reggelünk a jól megszokott módon és iramban indult, hiszen a küzdőtéren tornáztunk, játszottunk egy kicsit, majd Kirner Zoli atyától hallgattunk “Jóreggelt” gondolatokat, majd aztán a reggeli betevőt is elfogyasztottuk.

Nekilódultunk a mai, a héten utolsó kirándulásunknak és a lillafüredi érkezés után rögtön a Hámori-tóhoz siettünk, hogy csónakázhassunk, ami után jutott idő egy kis felfedező játékidőre és a vízesés megtekintésére is.

A közös ebéd után elsétáltunk a libegő parkhoz és kettesével mindannyian “leküzdöttük” a 273 méternyi szintkülönbséget a több, mint 1 km hosszú pályán. Fent egy kis pihenő és frissítő elfogyasztása után el is indultunk visszafelé, hiszen a kalandok közben nagyon repül az idő…

Igazán frankó kis napot kanyarítottunk a csütörtökiből is, így a régiót ezennel végérvényesen meghódítottuk, hiszen Heves (Kerecsend), Szabolcs-Szatmár-Bereg (Tiszalök) után Borsod-Abaúj-Zemplént (Lillafüred) is kalapunkra tűztük, ami 3 nap alatt – mintegy 372 km-t buszozva -, nem kis teljesítmény! Minden kis kalandornak kijár a gratuláció és elismerés!

Záró napunk már nem lesz ennyire mozgalmas, ám annál izgalmasabb. A délelőtti játékórák után, délután a DBS küzdőterén felállított “Warrior” pályán lehet újabb kihívásokat keresni, melyre a kedves szülőket is szeretettel várjuk, hogy együtt teljesítsék a pályát a gyerkőccel. Aki tud és ideje, ereje engedi, jöjjön, mert nagy kaland lesz a záró kaland is!

“Légy vidám és tedd a jót!” 🙂

A mai napunk fotóalbuma a DBS Facebook oldalán található.