Kalandtáborunk újabb mozgalmas nappal zárult


Véget ért a DBS Kalandtábora, amely rengeteg élményt hordozott magában, de ne szaladjunk ennyire előre… Lássuk mi történt a záró napon.

Plébánosunk, Ferenc atya reggeli gondolatai Don Bosco-ra és Jézusra, mint Királyra lettek kihegyezve. Ezután reggeliztünk, majd a közeli Völgy-parkba sétáltunk ki, ahol kincskereséssel kombinált üzenetvadászat került elő a virtuális játékkalapból. Tésztácskákba csavart üzeneteket kellett keresni, melyen az elnyerhető jutalom szerepelt és ennek feltétele egy adott feladat végrehajtása volt.

A közös fagyizás után az ebédig szabad játékidő következett, majd az igen népszerű főétkezés után indult a Warrior Futam, amely egy erőnléti és ügyességi akadálypálya formájában valósult meg. Ezt is nagyon élvezték a gyerekek, s itt jegyezzük meg, hogy voltak bizony bevállalós szülők is, akik szintén végigmentek a pályán, nekik innen is külön gratuláció és köszönet. Ha már viszont itt járunk, mindenképpen szeretnénk egyben megköszönni azt a bizalmat is, amit a gyeremekeik regisztrációjakor a kezünkbe helyeztek!

A sok-sok kaland után, talán kicsit fáradtan, de sok pozitív visszajelzéssel a hátunk mögött, végül Béla atya szavaival zártuk a táborunkat, ahol egy kis videót is vetítettünk a jelenlévőknek a heti tengernyi élményből válogatva.

Mindenkinek köszönet, aki egy kicsit hozzátett a DBS 2021-es Kalandtáborának sikeréhez, de legfőképp a gyerekeknek, akik tudták jól érezni magukat és vidáman megélni ezt a hetet! Ahogy a szlogenünk is mondja: “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂

A záró nap fotóit és a kis záró videót a DBS Facebook oldalán nézhetik meg.