A Feketeszakáll Élményparkot is bevettük


Vízben kalandoztunk ma, nevezetesen Tiszalökön a Feketeszakáll Vízi Élményparkban.

A mai napunk is a fáradt, a tegnapi Gorilla Arénától kissé izomlázas tagok átmozgatásával indult és a “Jóreggelt” gondolatokkal folytatódott, melyet ezúttal Kukucka Róbert atya tartott nekünk, aki Lengyelországból érkezett a magyarországi szaléziakhoz szolgálatra. Mustármag példázattal tanított bennünket, hogy amilyen pici magocskából lesz a gondozás, öntözés és napfény hatására óriási növény, úgy a mi hitünk is a jóságnak köszönhetően lesz egyre nagyobb.

Igazán finom reggeli került a tányérokra, melynek elköltése után útnak indultunk Tiszalökre a mai úticélunk irányába, hogy a vízi napunkat is kipipálhassuk. Na, ott aztán volt minden, mi szem-szájnak ingere. Remek akadálypályákat építettek a helyiek a Tisza ezen holtágára és ezt a gyerekek előszeretettel használták, csúsztak, másztak, úsztak, ugrottak, de ami a legfontosabb: igazán jól érezték magukat. Az egyik legnehezebb kihívás az egész napban sz volt, amikor ki kellett jönni a vízből, egyrészt mert letelt a részünkre előre fenntartott idő, másrészt elkészült az ebédünk is.

Mindenesetre mindenki jóízűen falatozott az ebédből, ami után még egy nyúlfarknyi szabadidő kijárt a nagyszerű csapatunknak, ezt már ki így, ki úgy töltötte, a végén még fagylaltra is jutott idő és energia, így mindenki elégedetten szállhatott buszra a hazaútra.

Elmondhatjuk tehát, hogy ellenállhatatlanul haladunk előre a heti kalandjainkban és immáron a vízi akadályokat is leküzdöttük és újabb élmények birtokosai lettek a gyerkőceink!

Holnap az utolsó kirándulós napunk következik, amikor is Lillafüredre megyünk, délelőtt csónakázunk a Hámori tavon, délután pedig libegőzünk a Bükkben. “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂

A mai napunkról készült fotókat a DBS Facebook oldalán láthatják.