Újult erővel várjuk vissza vendégeinket!


Bár kisebb változtatásokkal, de ugyanakkora örömmel várunk vissza minden sportolni vágyót, esetleg egy finom kávét, koktélt elfogyasztani a sportközpontunk falai közé!

Minimális, de a megszokott színvonalat egyáltalán nem érintő, sőt javító változtatásokat eszközöltünk a “kényszerbezárás” ideje alatt, hogy a vendégeink ugyanabba a családias “otthonba” érkezzenek vissza amit itt hagytak:

Csökkentett és módosított nyitvatartási időben várjuk vendégeinket az eddig megszokotthoz képest:
Hétfőtől – szombatig 14:00-20:00-ig
Vasárnap – Zárva

 

Néhány biztonsági előírást és házi protokollt viszont mindenképpen kérünk, hogy tartsanak be, ha hozzánk érkezik: 

Fortesta will not enhance athletic performance and should not be used for this purpose. These combinations should therefore be avoided, either by use of a different class of medication or alternative membranes (e. Frequent monitoring of arterial blood gases (ABG) is required www.onlinepharmacyinkorea.com. Kidney function may decline as you grow older.

Minden szolgáltatásunkat előzetes telefonos egyeztetéssel lehet lefoglalni!

Be- és kilépéskor kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítő használata.

Nálunk a maszk viselése nem kötelező, viszont az ajánlott  1,5m távolságot kollégáktól és más vendégektől betartani igen!

Sajnos létszámbéli változtatásokat is kellett hozzunk, hogy mindenhol biztosítani tudjuk, hogy a 1,5m távolság betartható távolság legyen:

Fitness termünk 2 órás ciklusokban, egyszerre maximum 4 fővel üzemel:
14:00-16:00
16:00-18:00
18:00-20:00

A csocsó és asztalitenisz asztalokat maximum 4-4, a fallabdát maximum 3, a bowling pályát pedig maximum 6 vendég veheti egyszerre igénybe!