Elindult digitális programsorozatunk


Március 17-én a DBS is bezárta kapuit a koronavírus-járványra való tekintettel, ám kihasználva a korszak online és digitális lehetőségeit, megragadtuk az alkalmat és meghívtuk vendégeinket a Don Bosco Sportközpont virtuális világába…

A beharangozó után hétfőn máris egy ON-LIVE Kvíz játékot hirdettünk, melynek nagy sikere volt a visszajelzések alapján. A kvízjátékon elért pontszámokat, aki felvállalta és elküldte a facebook oldalunkon megadott helyre, azok között kisorsoltunk egy kávéutalványt a Caffé Pianta nevű kávézónkban, melyről premierrel jelentkeztünk szintén a közösségi oldalunkon. Sándor Hajnalnak ezúton is gratulálunk!

ANNOVERA becomes effective on the day it is inserted (Day 1), if it is inserted between Days 2 and 5 of your menstrual period. Your healthcare provider may order periodic blood tests to check your blood counts and to follow the activity of your SLE. Isotretinoin capsules can cause serious side effects, including: • See “ What is the most important information I should know about isotretinoin capsules onlinepharmacyinuae.com. The child may develop a rash, anemia, and potentially fatal heart problems.

Ma, március 25-én szerdán újabb kaput nyitunk ki a DBS digitális közösségi terében és ezúttal a gyerekek is be tudnak csatlakozni. Ismert mindenki előtt, hogy az iskolai oktatás is digitálisan zajlik március 16-tól, ezért az otthonra szorult diákok és szülők sok időt töltenek számítógép és internet előtt. Bárki készíthet egy fotót az otthoni “csendéletről”, mindössze annyi a kérésünk, hogy az beltérben, a lakásban, házban történjen, ami kifejezi a jelenlegi helyzetben a #maradjotthon érzést. A fényképet küldje el nekünk a március 26. 10.00-ig, amit mi sorszámokkal ellátva, név nélkül megszavaztatunk (meglike-oltatunk) az összes beérkezettel együtt és a legtöbb szavazatot kapó fotó készítője lesz értelemszerűen a következő kis ajándékunk nyertese. PLUSZ! Még egy kis adalék! Az összes beérkezett fényképből az újranyitásunk után egy tárlatot szervezünk és kiállítjuk a DBS üveggalériájában, az üvegfolyosón! Harcra fel, fényképezők, telefonok csőre tölts, RAJT! A pontos felhívás és határidők a DBS facebook oldalán található. 

Érdemes ránk figyelni tehát, mert ezeken kívül is lesz még jónéhány érdekes és játékos dolog, amivel tovább színesítheti mindenki az otthoni perceket, órákat! Mert a legfontosabb, melyet Bosco Szent János minden időre érvényes mondata jelképez és egyben a mi szlogenünk is: “LÉGY VIDÁM ÉS TEDD A JÓT!” 🙂