Újra zárt kapuk a DBS-ben


Az Országgyűlés által a héten elfogadott és a Magyar Közlönyben kihirdetett kormányrendelet értelmében, a járványügyi helyzet miatt november 11-től 30 napra ismét bezárja kapuit a Don Bosco Sportközpont. 

A szabadidős és amatőr sportok tiltására vonatkozó, illetve a gyülekezési tilalommal kapcsolatos rendelkezések miatt sportközpontunk is megáll egy kis időre. Egyelőre december 11-ig áll fent ez a helyzet, de mindez meghosszabbítható. A koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében hozott intézkedések a versenysportágak résztvevőit nem korlátozta, így a szakszövetségi sportágak klubjai továbbra is tarthatnak edzéseket, illetve megrendezhetik bajnoki mérkőzéseiket, azzal a kitétellel, hogy azokat zárt kapuk mögött kell lebonyolítani.

Itt kérjük minden kedves szülő megértését és elfogadó magatartását is, hogy az utánpótlás korú sporteseményeket sem tekinthetik meg személyesen, a Don Bosco Sportközpontba csak és kizárólag a mérkőzés szereplői, a játékosok, edzők és a játékvezetők léphetnek be. Megértésüket előre is köszönjük!