Nyereményjátékot és programot hirdettünk a Termelői Vásárhoz kapcsolódóan…


…tojásfestés, Aprók tánca, népi játaszópark, vásári finomságok, kézműves termékek, ajándékok, Lacipecsenye, nyereményjáték… Április 9-én, szombaton 3(!) év után ismét megrendezzük a húsvét előtti vásárunkat.

Legutóbb 2019-ben sikerült megrendeznünk a húsvéti vásári forgatagunkat, melyet idén újratöltünk és két év koronavírus miatti kihagyás után, 2022. április 9-én, szombaton megint a kézműveseké és termelőké, no meg a vásárlóké lesz a főszerep. Füstölt sonkák, kolbászok, mézek, szörpök, sajtok, “tökös” különlegességek és finomságok, tészták, kézműves ajándéktárgyak, bábok és felsorolni is nehéz mennyi minden beszerezhető lesz az ünnepi asztalra.

Mindemellett természetesen nem csak a vásár lesz terítéken, hanem igyekszünk minden korosztályt megszólítani kulturális programjainkkal, hiszen többek között Aprók tánca is szerepel a kínálatban, ahol az egészen “pöttöm emberkék is színpadra léphetnek”. Ha ez sem lenne elég, akkor tojásfestéssel és népi játszóparkkal is készülünk a kisgyermekekkel érkezőknek!

A szabadtérre, parkolónkba tervezett rendezvényünket, rossz idő esetén is megtartjuk, de akkor a DBS üvegfolyosóján és kávézójában. A DBS hivatalos facebook oldalán egy megosztós nyereményjátékot is hirdettünk, érdemes a részletekért átkattintani!

Nagy szeretettel várjuk tehát érdeklődőinket és a húsvéti bevásárlást tervezőket is, hogy DBS Húsvéti Termelői Vásárában szerezzék be az ünnepi asztalra való finomságokat! “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂