TV-s meccs dönt a döntőbe jutásról!


Több szempontból is sporttörténelmi pillanatok szemtanúi lehetünk március 13-án, 18.00-tól, hiszen az ünnepélyes átadása óta először lesz élő közvetítés házigazdája a Don Bosco Sportközpont, ráadásul eldől, hogy ki lesz a Kaposvár ellenfele a döntőben. 

A Vegyész RC Kazincbarcika röplabda csapata vasárnap este az utolsó szalmaszálba kapaszkodva, idegenben mosta le a pályáról a Pénzügyőr gárdáját, ezzel egyenlítve ki a három győzelemig tartó elődöntő összesített állását. Banaiék nem bízták a véletlenre a dolgot és a pénteki, hazai pályán elszenvedett megrázó vereség után kiegyensúlyozott játékkal, szettveszteség nélkül tartották életben magukat és esélyeiket a döntőbe jutásra.

FÉRFI RÖPLABDA NB I, ELŐDÖNTŐ, 4. MÉRKŐZÉS
Pénzügyőr SE–Vegyész RC-Kazincbarcika 0:3 (–23, –20, –21)

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó elődöntő összesített állása: 2-2.

Hétfő este elkél a biztatás a Vegyésznek

Szép volt fiúk, így tovább, pihenésre viszont nem nagyon marad idő, hiszen egy nappal később, hétfőn újra farkasszemet néz a két gárda egymással. A nézőknek, drukkereknek pedig üzenjük, hogy jöjjenek ki minél többen március 13-án a 18.00-i kezdésre, hogy az M4 Sport által élőben közvetített meccsen a sportszerű szurkolásunkkal segítsük a döntőbe jutást.