Tele sporttal


Végjátékához közeledik az összes bajnokság kiélezett küzdelmek, izgalmas csaták, öröm és bánat… Az elmúlt 4 napban 3 különböző sportág is “képviselte” magát a DBS-ben!

Pénteken a férfi röplabda Extraligában Vegyész RCK csapata fogadta a somogyiakat az elődöntő 1. mérkőzésén. Remek játékkal múlta felül nagy riválisát a Vegyész, hiszen végig dominálva háromszettes csatában hozta az első csatát.

Hétfőn este már a második összecsapáson fordított végkimenetelű eredmény született, hiszen ezúttal a Demeter-tanítványok kereskedtek felül Szabó Dávidékon, hasonlóan sima szettaránnyal.
Folytatás a DBS-ben csütörtök este 20 órától, a harmadik mérkőzéssel, melyet az M4 Sport élőben közvetít!

1. meccs: Vegyész RC Kazincbarcika – Fino Kaposvár 3-0 (18, 10, 22)

2. meccs: Fino Kaposvár – Vegyész RC Kazincbarcika 3-0 (23, 18,22)

Szombaton ismét kézilabda-délutánunk volt. Előbb a hölgyek csatáztak böszörményi ellenfelükkel, akik sajnos el is vitték mindkét bajnoki pontot Barcikáról. Ennek ellenére jár a gratuláció a lányoknak, mivel papíron erősebb csapatot szorongattak meg.

Női kézilabda NB II Észak-kelet
Kazincbarcikai KSE – Hajdúböszörményi TE 30-33 (13-17)

Óriási fordítás szemtanúi lehettünk viszont a fiúk meccsén a kézilabda-délután második felvonásán. A félidőben még hattal mentek a nógrádiak, majd a barcikai legények őrületes, 22-10-es második játékrészt produkálva, 28-22-re győztek. Rendkívüli mérkőzés, igazi sportcsemege hazai szempontból happy end-del, ráadásul a második helyezett ellen.
S ezzel a nagyszerű bravúrral tovább él a remény a harmadik hely megszerzését illetően.
Szép volt fiúk!
Férfi kézilabda NB II Észak-kelet
Kazincbarcikai KSE – Csépe Salgótarjáni SKC 28-22 (6-12)

Hétfőn pedig futsalosaink küzdöttek hazai pályán és végre győzelemnek örülhettek, hiszen az alsóházi rájátszás hétfő esti fordulójában a Kincsem ellen egy 17(!) gólt hozó meccsen tartották itthon a 3 pontot.
A mérkőzés előtt 1 perc csenddel tisztelegtek a nemrég elhunyt Soltész Béla bácsi emléke előtt. Nyugodjon békében, a fiúknak pedig gratulálunk!

A meccsek sora itt még nem ér véget, hiszen a közeljövőben is csemegézhetünk a sportsemények közül!

2019. április 11. csütörtök 20.00 – Férfi Röplabda Extraliga Elődöntő 3. mérkőzés: Vegyész RCK – Fino Kaposvár

2019. április 15. hétfő 19.00 – Férfi Futsal NB II.: Kazincbarcika – Kistarcsa

2019. április 28. vasárnap 14.00 – Női Kézilabda NB II.: Kazincbarcika – Nyíregyháza