Ri-Portré és teremfoci bajnokság a fesztiválunkon


Egy szórakoztató és tanulságos, egy sportos, illetve egy táncos esemény szerepel a szerdai és csütörtöki fesztiváli programkínálatunkban!

Ahogyan a héten egy korábbi írásunkban is jeleztük, folytatjuk beharangozó sorozatunkat és a jövő héten rendezendő Don Bosco Közösségi fesztivál szerdai és csütörtöki programjait vesszük górcső alá. Szerdán, 25-én mindössze egy rendezvényt ajánlunk, ám az önmagában is “ütős” lesz. A korábban is nagy sikernek örvendő Ri-portré sorozatunk folytatódik ezen a napon, melynek keretében mindig egy szalézi szerzetest, vagy szalézi munkatársat, esetleg régóta szaléziakkal együtt dolgozó személyt mutatunk be egy másik, hétköznapi oldaláról. Visszatekintünk egészen a gyermkévekig, tanulmányokra, majd a pályakezdő évekre, hobbira, családra, munkásságra, hogyan került szalézi “kötelékbe”, stb.

Ezen a szerdán este 19-00-kor a Don Bosco Szakiskola igazgatójával és egyben állandó diakónussal, négygyermekes családapával beszélgetünk az ő eddigi életéről, hitvallásáról. Érdemes lesz eljönni és meghallgatni, megnézni a beszélgetést, mert garantáltan nem mindennapi és nagyon érdekes történetek fültanúi lehetünk majd.

26-án, csütörtökön pedig egész nap a teremfocié a főszerep, ahol elsősorban a szalézi fenntartású intézmények tehetségeinek rendezzük a tornát, de a szaléziakkal szoros, vagy baráti kapcsolatban lévő 13-19 éves fiatalok is pályára léphetnek, jelentkezés esetén. Ugyanakkor a táncoslábúakat is elvárjuk ezen a napon a DBS-be, mivel 18.00-tól a Barcikai Fonó+ keretein belül a Csender népizenekar és Csonka László tanár úrral táncházat tartunk, az elmaradhatatlan táncház utáni frissítőkkel, “after-party-val”.

Várjuk az érdeklődőket ezeken a napokon is! “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂

A fesztivál szerdája és…
…a csütörtökje