Nagyszerű hangulatú vásárt rendeztünk


Az elmúlt szombaton csak az időjárás kekeckedett velünk, azonban a sikeres vásár receptjének többi összetevője mind rendelkezésre állt.

A kedvezőtlen – szeles és esős – időjárás ugyan megakadályozta, hogy az eredeti szabadtéri helyszínen rendezzük meg a Húsvéti Termelői Vásárunkat, amelyet kulturális betétprogramok tömbkelegével gazdagítottunk, de a multifunkcionális adottságunkból kifolyólag nem szegte kedvünket és a DBS falai között zajlott az esemény.

14 árus, felsorolni is nehéz lenne mennyi féle-fajta áruval, ajándékkal, “kiskütyüvel”, mézzel, egyéb finomsággal felszerelkezve kínálta kézműves termékeit a vásárlóknak már reggel 9.00-tól. Nem maradtak ki természetesen a kínálatból a kulturális programok sem, igazán sokrétű és jóhangulatú programokon szórakozhattak kicsik és nagyok egyaránt. Sokadszor igazolódott be, hogy rajtunk múlik, milyen kedvünk lesz, hiszen az időjárás sem vetett vissza bennünket, hanem csakis előre nézve, egyetlen cél lebegett a szemünk előtt, mégpedig: egy sikeres, mosolygós hangulatú délelőtt megszervezése!

Mindez szerintünk összejött, de ami sokkal fontosabb: a visszajelzésekből, illetve a vendégek szemeiből is ugyanezt olvastuk ki, tehát megérte kitartani az ötletünk mellett és megvalósítani ezt a rendezvényünket. Természetesen köszönjük szépen mindenkinek, aki egy kicsit is hozzájárult a lebonyolításhoz, szervezéshez és ezúton is szeretnénk áldott húsvétot kívánni mindnekinek!

A DBS Húsvéti Termelői Vásáron készült fotókért kattintson facebook oldalunkra, az eseményről készült kis összefoglaló videót pedig hivatalos YouTube oldalunkon találja. Jó szórakozást! “LÉGY VIDÁM ÉS TEDD A JÓT!” 🙂