Húsvéti termelői vásár


Április 8-án, szombaton 10.00 és 16.00 között a DBS parkolójában első alkalommal rendezzük meg a húsvéti termelői vásárt. 

Igazi vásári hangulat várható szombaton a Szent Erzsébet sétányon, hiszen egy olyan családi, közösségi rendezvény helyszíne lesz a Don Bosco Sportközpont parkolója, amilyen még nem volt a nyitásunk óta. Valódi vásári kavalkád, piacos forgatag, népművészeti hangulat lesz a jellemző erre a napra.

Őstermelők termékei, mangalica tenyésztők kínálata, kézműves népművészeti áruk egész hada várja a kilátogatókat. Mindezek mellett a körítésre és a kísérő programokra sem lehet majd panasz, hiszen minden órában népzene és néptáncosok gondoskodnak az igazi népies vásári jókedvről, valamint a teljesség igénye nélkül állatsimogató és lovagoltatás is szerepel a kínálatban.

Tojásfestő verseny is lesz (fotó: www.raksipiac.hu)

Érdemes tehát ellátogatni április 8-án szombaton a DBS-hez, természetesen rossz idő esetén sem ijedünk meg, mert akkor a Sportközpontban tartjuk meg az összes olyan programot, amit az épület lehetőségei megengednek. Nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! “Légy vidám és tedd a jót!”

Program:

  • 10.15 MEGNYITÓ – KÖSZÖNTŐK
  • Minden órában: NÉPZENE ÉS NÉPTÁNC MŰSOR
  • Lovagoltatás – Sétakocsizás – Állatsimogató

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK ÉS ELŐADÁSOK a Don Bosco Sportközpont rendezvénytermében:  

  • 10.30 HÚSVÉTI TOJÁSKIÁLLÍTÁSDíjtalan!
  • 11.00 TOJÁSFESTŐ ÉS HÚSVÉTI JÁTSZÓHÁZ – 300,-Ft
  • 13.30  TÁPLÁLKOZÁS ÉS EGÉSZSÉG – DÍJTALAN ELŐADÁS! Prof. Dr. Dinya Zoltán az MTA és az Orosz Tud. Ak. tagja és Dr. Kelemen Béla mérnök-közgaszdász, extrém sportoló