Hungarikum Klub


November 18-án a Hungarikum Klub keretében újabb állomásához érkezett Magyarország borvidékeinek körbejárása és a Márton napi népszokásokhoz illeszkedve a gasztronómia egy ízletes szeletébe is belekóstolhattak a kedves vendégeink.

Sajó Attila köszöntötte azt a majdnem 100 érdeklődőt, aki jegyet váltott a Hungarikum Klubunk novemberi „fordulójára”, ahol a 2015-ös év pincészete, a Frittmann Pincészet borait nyílt lehetőség megízlelni. Az est érdekessége volt, hogy a rendezvény időpontja, közel esett Szent Márton ünnepnapjához – november 11. – és ebből kifolyólag, úgy gondoltuk, hogy nem csak az újborok nyújtotta élvezetet hozzuk el a vendégeknek, hanem a magyar származású, 1700 évvel ezelőtt, 317-ben született szenthez kötődő néphagyomány előtt is tisztelgünk egy keveset és libás finomságokkal – libazsír, libamájas – kedveskedünk a jelenlévőknek.

hungarikum_1118

Sok érdeklődőt vonz a gasztronómia

Bornyeremény-sorsolás, remek hangulat, pompás ízek és egy újabb hosszú ideig emlékezetes gasztronómiai élmény nyújtott az est mindenkinek és abban reménykedünk, hogy a következő alkalomig kitart az érzés, hogy aztán januárban egy újabb felejthetetlen Hungarikum Klub részesei lehessünk. EGÉSZSÉGÜNKRE!

hungarikum_klub_1118

Finom falatok, ízletes borok