Hétvégi programajánló


Mozgalmas szombat lesz a DBS-ben!

Éppenhogy vissztértünk a húsvéti sonka árnyékából a munkás hétköznapokba, máris egy “programdús” hétvége előtt állunk. A péntekünk (április 14.) még viszonylagos csendességben telik, este 18.00-tól lesz a szokásos zumba óránk Kolobiskó Ritával, majd 19.00-tól a Szalézi gimis diákoknak rendeznek zártkörű jelleggel un. Gimis bált a küzdőtéren. Mindeközben szurkolunk a Vegyész röplabda csapatának, hogy életben tartsa az Extraliga döntőbe jutás reményeit Székesfehérváron, az elődöntő 4. mérkőzésén a MÁV Előre ellen (2-1-re vezet az Előre a három győztes meccsig tartó párharcban).

Viszont, ahogy ennek vége, már éjjel elkezdjük a terem átállását a szombat reggel kezdődő 13 éves korosztályú lányok kézilabda tornájára, ami egészen délután 14.00-ig el is tart. Ha kijövünk a küzdőtéri eseményekről és átnézünk a rendezvénytermünkbe, akkor még délelőtt 10.00-tól kezdődik Kakaó koncertünk, ahol az ütős hangszerekkel ismerkedhetnek a gyerkőcök, no és persze a finom kalács és kakaó sem maradhat el a végén. Ugyanebben az időpontban – 10.00-kor – egy szinttel lejjebb, a DBS üvegfolyosóján kezdődik a Hűllő kiállítás, ahol az egzotikus állatok kedvelői legeltethetik a szemeiket egészen 15.00-ig.

A nap végére visszatérünk a küzdőtérre és egy kézilabda-dömpingnek lehetünk szemtanúi, hiszen 16.00-tól a felnőttek veszik kézbe a stafétát és először a KKSE-s lányok NB II-es csapata küzd meg, a “testvérklub” BSK-Miskolccal egy megyei presztízscsata keretében. Ráadásul még a tabellán is egymás után állnak (6. KKSE 17 pont; 7. BSK-Miskolc 12 pont).

Після них, з 18:00 , хлопці вийдуть на паркет і після минулотижневої поїздки в Мезекевешд, яка принесла неймовірні 87(!) голів і неприємну поразку (MKC-KKSE 54-33), цього разу вони можуть здобули третю перемогу останнього без очокпроти

A hétvége változatos és izgalmas programjai között egy kis online szórakozás is belefér. Aki szeret online játszani, annak érdemes kipróbálnia a online casino beste bewertung, ahol megbízható értékelések alapján válogathat a legjobb játékok közül. Legyen szó gyors iramú nyerőgépekről vagy izgalmas asztali játékokról, ezek az oldalak biztonságos és élvezetes játékélményt kínálnak.

Elmondható tehát ismét, hogy minden korosztály megtalálhatja a kedvére való szórakozást és programot ezen a hétvégén is a DBS-ben! Várunk mindenkit szeretettel! “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂