Hamarosan indul a DBS Kalandtábora


Még tíz nap és kezdetét veszi a 2022-es év Kalandtábora a DBS-ben, ahol újra számos élmény várja a lurkókat.

Augusztus 15-én reggel elrajtol Kalandtáborunk, amely megannyi felejthetetlen pillanatot tartogat. Rögtön első nap egy extrém pályát építünk a küzdőtéren és rekesztorony-építés mellett, lesz trambulin, “Seprű”, gokart és lézerharc is. Kedden egy tavaly már jól bevált kirándulás lesz terítéken, amikor is a kerecsendi Gorilla Arénába látogatunk el.

Szerdán akadályverseny szerepel a programban, ahol a város több pontján, különböző feladatokat kell teljesíteni, többek között egy kis tenisz is szerepel a tervek között. Csütörtökön ismét egy korábbi jól sikerült programot másolunk le, hiszen Tiszalökön a Fekete Szakáll vízi élményparkban teszünk látogatást, remek időtöltésnek ígérkezik ez is. A záró, pénteki napra pedig a rendőrség segítségét kértük és egy kis előadás mellett, ügyességi kresz pályát is hoznak magukkal.

Mindezek mellett természetesen ne feledkezzünk meg a DBS saját sokrétű szolgáltatásairól sem. Amikor éppen házon belül vagyunk, akkor sem fogunk unatkozni, hiszen a csocsó, ping-pong, léghoki, just dance és egyéb virtuális játékok, szalézi animátoraink vezetésével pedig különböző ügyességi feladatok, kézműves foglalkozások gondoskodnak az élményszerzésről. Várunk tehát minden, eddig már jelentkezett gyermeket, ám ha valaki még ezután gondolkodna el a részvételen, az se habozzon, keressen fel bennünket közösségi felületeinken és töltse ki a jelentkezési űrlpot!

Kalandra fel a DBS-sel 2022-ben is! “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂