Gorilla Arénában kalandoztunk


Ismét egy álmoskás reggel, többen még az előző nap fáradalmain sem lendültek túl, rögtön várt mindenkit a kalandos kedd! Rövid táncos, átmozgatással igyekeztünk a rozsdás ízületeket felkészíteni az előttünk álló kihívásokra. Ezután Béla atya újabb rövid és tanulságos története következett, melyet a névadó szentünktől kölcsönzött idézet, egyben a DBS szlogenje (“Légy vidám és tedd a jót, a verebeket meg hagyd csiripelni!”) vezetett fel. Reggeli és már indultunk is Gorilla Aránába…

…ahol aztán rögtön a tettek mezejére léptünk és a kedves helyi személyzet segítségével beöltöztek az ifjoncok, aztán egy rövid oktatás után a tanuló pályán mindenki nekirugaszkodott a kötél- és akadálypályáknak. Hihetetlen bátorsággal és küzdeni akarással abszolválták az egyre nehezedő pályákat és büszkén mondhatjuk, hogy a csapat majdnem fele a legnehezebb, legmagasabb és leghosszabb drótköteleket is meghódította. Szemünk előtt váltak a gyerekek harcossá és bátor lovaggá, úgyhogy reméljük mindenki élményekkel gazdagon tért haza.

Fotóalbum is készült melyet, a DBS Facebook oldalán lapozgathat végig.

Holnap, szerdán sem vár könnyebb és unalmasabb feladat a gyerkőcökre, hiszen a tiszalöki Feketeszakáll Vízi élményparkba megyünk, ahol szintén sok érdekes és remek kihívás vár ránk! Ami nagyon fontos: a szokásos, sapka, naptej, INNIVALÓ ÉS MOST fürdőruha(!), papucs(!), törölköző(!), esetleg kispléd is jól jöhet.

Mindenkit szeretettel várunk újra! “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂