Elindult a DBS kalandtábor


Az első nap természetesen az ismerkedés és bemelegítés jegyében zajlott, a reggeli köszöntő szavak után Ábrahám Béla atya a kazincbarcikai szalézi rendház igazgatója tartotta a “Jóreggelt”-gondolatokat, amelyben azt kérte a fiataloktól, hogy a szeretet mozgasson mindenkit, szeretettel forduljunk mindenki irányába.

A reggeli elköltése után csoportbeosztás, ismerkedős körjáték szerepelt terítéken, melyet immár a szalézi animátorok és Balázs testvér vezényelt. Később a küzdőtéren folytatódott a program a mozgalmasabb játékokkal, bónuszként pedig meglátogattuk a DBS Fitness termét is, ahol a “KicsiRicsi” tartott bemutatót a sportos élet rejtelmeiről.

A finom ebéd után 5 bátor és kalandos állomás várta a lurkókat a parketten, a teljesség igénye nélkül gumimászófal, rekesztrorony építés és rodeo bika is. Itt jegyezzük meg gyorsan a nap abszolút csúcsát Gyöngyösi Rozália nevéhez fűződik, hiszen 8(!) évesen 29(!) kólás rekeszt rakott maga alá, ami hihetetlen nagy teljesítmény! Innen is gratulálunk! A napzáró “Jóéjszakát” gondolatokat pedig Fülöp Tibor szalézi testvértől hallgattuk meg. Meglehetősen masszív, mozgalmas és fárasztó bemelegítő nap kerekedett a maiból, de felkészülten várjuk a holnapi kerecsendi Gorilla Arénát, ahol szárazföldi kalandos élmények várnak ránk.

Nagyon fontos, hogy sapka, naptej és INNIVALÓ legyen a gyerekeknél a holnapi napon is! “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂

A hétfői napunkról fotók a DBS Facebook oldalán találnak.