Balla Zoltán nyerte a Bowling Bajnokság egyéni kategóriáját


Ma befejeződött a III. Don Bosco Amatőr Bowling Bajnokságunk Egyéni kategóriájának versenye. 

Izgalmas küzdelmek, és sokszor szoros pontszámok jellemezték végig a fordulók sorát, melynek végeredménye a mai napon kialakult. A 3. bajnokságon köszönthettünk régi motoros versenyzőket és újoncokat is egyaránt. Akadt aki csupán egy-egy fordulóra érkezett a játék kedvéért és volt aki tudatosan készült minden fordulóra.

 

Az első két helyezett már a versenysorozat kezdetén kirajzolódott 2 ügyes gurító személyében. A legelső fordulótól kiemelkedően és stabilan jó eredményeket hozott Balla Zoltán és Kormos Gergely. A harmadik helyért szoros versenyt vívott Kispál László és Sztahon Zsolt. A végső eredményt is csupán 1 pont döntötte el. Igaz a mai fordulón Sztahon Zsolt több pontot gyűjtött, de Kispál László összesített pontszáma többet mutatott.

 

A bajnokságot végig a sportszerűség és a fairplay játék hatotta át, minden résztvevő őszintén szurkolt a másiknak!

Öröm volt látni, hogy egyéni kategóriában is egy ilyen közösség alakult ki, akik barátságosan üdvözölték egymást, a jól ismert arcokat és az új versenyzőket egyaránt!

Eredmények, pontszámok

Ezúton is gratulálunk a résztvevőknek! Köszönjük, hogy egy jó hangulatú bajnokság kerekedett ebből, amit nagymértékben versenyzőinknek köszönhetünk! Remélhetőleg újra üdvözölhetjük a régi és az új nevezőket is majd ősszel, amikor a 4. Bajnokság is elrajtol majd a DBS-ben!

Amatőr Bowling Bajnokságunk Csapat versenye még hátra van! Jövő héten szombaton összecsapnak még egy utolsó fordulóban a csapatok!