Bajnokot avattunk fallabdában is


A 4. fordulóval zárult ma délelőtt a III. Don Bosco Amatőr Fallabda bajnokság a DBS-ben, ahol az összetettben éllovasként érkező Oláh Sándor lett a 2018-19-es idény bajnoka. 

Heten indultak ma csatába, hogy eldöntsék ki legyen az összetett bajnok, illetve a dobogósok személye is még kérdéses volt. Az utolsó forduló előtt viszonylag magabiztos előnnyel állt az élen Oláh Sándor (4 pont), de a squash-ban fokozottan fontos, hogy ki milyen napi formában érkezik egy versenyre.

A mai hét versenyző

Nos, a kezdeti mérkőzéseken is látszott, hogy kifejezetten jól sikerült a formaidőzítése az éllovasnak – vagy a többieknek kevésbé -, hiszen egy magabiztos sikerrel nyitott. Később aztán elszenvedett egy vereséget a záró fordulót megnyerő Klómer Norberttől, de több hibát nem ejtett és 5 sikerrel, valamint 1 vereséggel zárta a mai napot.

Az ezüstéremért nagyobb harc zajlott a két pályánkon, hiszen a forduló előtt egyetlen ponttal még Pál András birtokolta ezt a pozíciót a fentebb már említett Klómer Norbert előtt (14-13). Az “üldöző” ma mindenkinél jobban teljesített és mivel Pál András két vereséget is összeszedett, így csak a harmadik helyen zárta a napot, Klómer Norbert ennek köszönhetően 2 ponttal többet gyűjtött nála, így sikerült számára az előzés és az összesítésben helyet cseréltek.

Az első és második Oláh és Klómer összecsapásának egy pillanatképe

Ezúton is köszönjük minden sporttársnak az egész éves lelkesedést és sportbaráti kitartást, illetve a fair play mérkőzéseket! Mindenkit várunk szeretettel a következő idényben is és persze természetesen a további squash-szerelmeseket is!

A 4. forduló végeredménye: 

  1. Klómer Norbert       7 pont
  2. Oláh Sándor             6 pont
  3. Pál András                5 pont
  4. Andó Botond           4 pont
  5. Kovács Viktor           3 pont
  6. Hegedűs Norbert    2 pont
  7. Hancsovszki Gábor  1 pont

A bronzérmes Pál András

Az összetett második Klómer Norbert

A 2018-19-es bajnok Oláh Sándor

III. Don Bosco Amatőr Fallabda bajnokság, végeredmény: