A ‘Rockers’ a kvízbajnok


Ahogyan azt az utolsó előtti forduló után előre jeleztük, nem történt meglepetés és az összetettben nagy előnnyel vezető Rockers lett a DBS Kvíz bajnokságunk 2018-19-es győztese. 

A fesztiválunk keretén belül megrendezett 9. forduló után már sejteni lehetett, hogy a DBS Kvíz lényegi kérdései már eldőltek. Az utolsó forduló után pedig már hivatalosan is kijelenthető, hogy nem történt meglepetés és a végső győzelemre még egyetlenként minimális eséllyel bíró csapat a Quantum önmagához képest egy kicsit alulteljesített, ötödik lett, így a fordulót megnyerő Rockers tovább növelte előnyét.

Az ezúttal többnyire napi aktualitásokra épülő kérdésekből akadtak könnyebben, de nehezebben teljesíthetők is, mindent figyelembe véve a hírességek, celebek felismerése ment mindenkinek a legjobban.

Az egész éves teljesítményt elemezve, abszolút kiegyenlített és kimagasló teljesítményt nyújtott a bajnokcsapat, hiszen a 10 fordulóból ötöt is megnyertek. Ezúton is gratulálunk nekik és további sok sikert kívánunk a többi alakulatnak a következő idényben is! Természetesen várjuk új csapatok jelentkezését és a nyári szünet után feltöltődve, felfrissülve várjuk vissza az idei szereplőket is!

DBS Kvíz bajnokág 2018-19 bajnokság végeredménye: