Adventi Termelői Vásár és kulturális programok a DBS-ben


A mai napunk igazán izgalmasan telt! A DBS minden szegletében zajlottak az események! Sokan betértek az Adventi Termelői Vásárunkra és szépszámú közönség előtt zajlottak a kulturális programjaink.


Már reggeltől nagy volt a mozgás az üvegfolyosón! Pakoltak a vásárosok, rendezgették a termékeket, várták a vásárlókat…

Vásárunkon ízletes sajtok, húsok, kézműves termékek, italok, szörpök, és számtalan finomság és szép portéka sorakozott.

10 órától megkezdődtek a kulturális programok – többek között az Aprók tánca nevet viselő táncházunk a lurkóknak. Ezúttal is barátságos, jókedvű légkört teremtett a sok apróság a szülőkkel. Nagyon élvezték a közös táncokat és játékokat!

Aprók tánca

Zsűrizett finomságok

Sütiversenyünk eredményhirdetése is a mai napon zajlott.

Nem volt egyszerű dolga a zsűrinek, hiszen az édes és sós kategóriában benyújtott finomságok bírálásakor néhány sütemény esetében megoszlottak a vélemények. Abban viszont mindannyian egyetértettek, hogy Cséry Ágnes finomságai mindkét kategóriában a legjobb íz- és vizuális élményt nyújtották. Gratulálunk a sós fenyőfácskák és a preckedli készítőjének, Cséry Ágnesnek.

Az édes sütiknél a 2-3. helyezést illetően nem is sikerült dűlőre jutniuk, így két sütemény készítője is a második helyen végzett édes kategóriában. Ezúton is gratulálunk a cukrász finomságok készítőinek!

Táncosok

 

 

Végül két felvonásban a FREEDANCE Táncstúdió apróságainak színvonalas produkcióját láthattuk.