4 és fél év után újra a DBS-ben Böjte Csaba!


Nagy szervezkedések, tárgyalások előzték meg a tényt: 2021. november 3-án 16.00-tól Böjte Csaba ferences szerzetes tart előadást a Don Bosco Sportközpontban!

Nagy örömmel fogadtuk a megkeresést, ám a sűrű és feszített programok miatt nehezen tudtuk tető alá hozni a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítójának az előadását. Így hát ilyen módon is köszönetünket szeretnénk kifejezni az összes érintettnek, aki rugalmasan állt hozzá az ügyhöz és segített az időpont biztosításában!

Miután tehát minden akadály elhárult, nem maradt más hátra, mint a kötelező körök és az érvényben lévő szabályok betartása: A fent említett napon a Szent Család-templomban szentmisét is bemutató Böjte Csaba 16.00-kor kezdődő előadására regisztráció kötelező, melyet érvényes védettségi igazolvány felmutatásával tehet meg mindenki személyesen a Don Bosco Sportközpont információs pultjánál. Telefonon is érdeklődhetnek a vendégek /20/314-8470/, de az igazolványt legkésőbb 2021. november 2-ig mindenképpen be kell mutatni, hogy a belépéshez szükséges regisztrációs jegyet átvehessék.

Anno a DBS-ben, beszéd közben…

2017. március 18-án járt már Böjte Csaba a DBS-ben, akkor is felejthetetlen élményt nyújtott, ezúttal sem lesz másképp! “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂