“Zsűrizős” élmények


Lezajlott a Boldog Carlo Acutis Online Vetélkedő I. fordulójának zsűrizése, ami Kazincbarcikán a Don Bosco Sportközpontban történt.

A vetélkedő I. fordulójában Don Bosco facebook profilját kellett létrehozni. A verseny zsűrizésében hárman vettünk részt; Ábrahám Béla atya, aki a szaléziakat képviselve szemlélte a dolgokat, Andris, aki a technikai és formai részeket vizsgálta meg és én, aki az animátorok képviseletében figyeltem meg a beadott munkákat. A vetélkedő zsűrizése nagyon jó hangulatban telt. Szerintem a 24 csapat közül mindegyikben volt valami különleges vagy magával ragadó.

Animátor szemmel nézve a humor, a tisztaság és a lelkiség is egyaránt. Nagyon jó volt látni azt, hogy, akik csináltak az adott munkát abban úgy ők is megtalálhatóak voltak, (akár rendes facebook felhasználóként is). Nekem személy szerint tetszettek a kis vicces üzenet küldések egymás között. A másik dolog, amely elnyerte a tetszésemet az az, hogy Don Bosco életét, milyen kreatívan „szerkesztették” meg. Szerintem mindegyik fantasztikus lett és  büszkék lehettek a saját munkátokra.
Hajrá-hajrá és gratulálok mindenkinek! 😊
’’Légy vidám és tedd a jót!”

(Vereb-Dér Anna)

Értékelés közben (fotó: Tanyi Melinda, dbsk.hu)