Teremfoci villámtorna a DBS-ben


Egy kis teremfocival indítjuk a 2023-as esztendőt, melyre érdemes lesz nevezni és részt venni.

Mondhatni stílusosan hál’ Istennek a Don Bosco Sportközpont küzdőterének kihasználtsága a 2016. szeptemberi nyitás óta folyamatosan a maximum közeli állapotokat súrolta. Ezért sem tudtunk olyan jellegű sportos napokat, tornákat rendezni, amik a civil nagyközönség számára is elérhetőek lennének. Ezúttal kínálkozott egy kis esély arra, hogy rendezzünk egy egynapos teremfoci villámtornát, ezért sportos nyelven szólva, ki is használtuk a ziccert.

Január utolsó vasárnapján tehát egy maximum nyolccsapatos villámtornát rendezünk a DBS-ben, ahol reggel 8.30-tó, este 19.00-ig pattogna a labda, 30 perces (2×15) meccseken. Várjuk tehát a csapatok jelentkezését és mivel egyetlen nap áll rendelkezésünkre, ezért, ahogy fentebb is írtuk csak az első 8 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni! Nevezni a helyszínen, a DBS-ben lehet, érdeklődni pedig a 20/314-8470-es telefonszámon. Érdemes résen lenni, mert a győztes gárda a többi kisebb apróság mellett, egy 2 alkalmas, alkalmanként 1 órás focira felhasználható teremidőt nyer. A 2. helyezett 1 alkalmas, 1 órás teremidőt is nyer. Várjuk tehát a csapatok jelentkezését, sok sikert és jó játékot kívánunk!

DBS Téli teremfoci villámtorna, 2023. január 29. vasárnap 8.30-19.00: a pontos versenykiírás, a részletek és a nevezési lap az alábbi linken található: Google Drive