Szilveszteri Sváb bál a DBS-ben


Svábos jellemvonásokkal, háromfogásos vacsorával, elsőosztályú élő zenekarral, tombolával és újévi hidegtállal várja a DBS a vidám közösségben szilveszterezni vágyókat! 

Első alkalommal rendezzük meg szilveszteri bálunkat, amely svábos jellegéből adódóan a sramli mellett, igazi mulatós és tánczene is szerepel a Szomori Fiúk zenekar kínálatában. Háromfogásos vacsorát kínálunk a vendégeinknek, melyben előételként ízletes pulykafalatokat fogyaszthatnak, a főétel barna sörben sült sertésszelet lesz tócsnival és vadas mártással, mindezt pedig desszertként somlói tortácskákkal lehet majd megkoronázni.

Az elengedhetetlen tombolasorsolás mellett természetesen éjfélkor újévi hidegtállal, párolt sörös savanyúkáposztával és kolozsvári szalonnapörccel, roston sült bajor kolbász, juhbeles virslivel, vöröslencse salátával köszöntjük majd a 2019-es új évet!

Sok szeretettel várjuk kedves érdeklődő vendégeinket és mindazokat, akik egy remek hangulatú közösségben szeretnének szilveszterezni. A belépőjegyek 5.990.-Ft-os egységáron megvásárolhatók a DBS információs pultjánál. “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂