Programban gazdag hétvége


Az elmúlt hétvégén ismét sokszínű programon vehettek részt az érdeklődők.

A szó legszorosabb értelmében kicsik és nagyok is megtalálhatták a számukra ideális szórakozási lehetőséget. Pénteken a fiatalok és a felnőttek kapcsolhattak ki programjainkon.

16 órakor elrajtolt egy újabb SzaléziWifi, amelyen mókás feladatokban, versenyekben ( Bowling, pingpong, csocsó és Kahoot ) mérhették össze tudásukat a fiatalok.

Majd este a Barcikai Fonóba vártuk a fiatalokat és a felnőtteket, ahol ezúttal a moldvai táncokkal ismerkedhettünk meg. Szuper volt a hangulat és felszabadultan ropta a táncot mindenki.

Szombaton is izgalmas napunk volt, ugyanis délelőtt az Aprók táncán már a kisebbek tanulhattak táncolni. Láthatóan élvezték a kicsik a mókát!

A bowling pályáinkon is folyt a megmérettetés a csapat versenyen, A III. Don Bosco Amatőr Bowling bajnokság csapat versenyének 2. fordulóján szép pontszámok születtek.

Szoros küzdelem zajlott a csapatok között., így holtverseny alakult ki a csapatok között az 1-2. és a 3-4. helyezésnél.

Részletek itt.

 

Természetesen sport terén is akadt program: szombaton röplabda meccsen szurkolhattak a látogatók. Sajnos még mindig várat magára az első hazai MEVZA-siker, mivel kikapott a Vegyész RCK a címvédő osztrák csapattól (0-3).

Mindent összevetve, egy igazán vidám és szórakoztató hétvégénk volt, és örömmel láttuk a nagyszámú érdeklődést rendezvényeink iránt.

“Légy vidám és tedd a jót!”