Nyári táborok a DBS-ben


Első alkalommal rendezünk nyári tábort június és július utolsó hetében a Don Bosco Sportközpontban. (Részletek a mellékelt plakáton.)

A korábban már hirdetett és a tavaszi szünidei napközi sikere tovább növelte az elhatározás helyességét, mely szerint nyáron kétszer 1 hetes tábort szervezünk az általános iskolás diákoknak. Mindkét hetünkön a minőségi időtöltést és az önfeledt szórakozást tűztük ki célul, melyeket hangulatos programokkal kívánunk megvalósítani.

Első héten, június 26-30. között egy picit az ismeretlen felé vesszük az irányt, hiszen a felfedezések hetében nagyon sok újdonsággal, felfedezésekkel, “kincskereséssel”, illetve látványos kísérletekkel igyekszünk maradandóvá tenni a délelőttöket. Délutánonként a sportközpont által nyújtott lehetőségeket és szolgáltatásokat próbáljuk a lehető legszélesebb körben kihasználni. Bowling, squash, ping-pong, csocsó és még sok minden más is szerepel a tervezett programban.

A második héten, július 24-28. között pedig a mindenki által ismert világba teszünk egy kis kirándulást, hiszen a teremtett világ szépségeit, azaz a minket körülvevő természetet, növényeket, állatokat vesszük górcső alá. Elmondható tehát, hogy igazán színes, unalommentes egy-egy héttel készülünk a diákok számára.

 

Várunk minden kedves érdeklődőt! “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂