Minimális különbség döntött a csapatverseny 1. fordulójában


A IV. Don Bosco Amatőr Bowling Bajnokság csapatversenyének 1. fordulójában hihetetlen kevés előnnyel, de győzött a címvédő gárda a tavalyi ezüstérmes ellen. 

Négy csapat nevezését regisztráltuk előzetesen a bowling bajnokságunk 4. idényére, tulajdonképpen a tavalyi mezőny méri össze tudását ismét. Rögtön az első forduló elképesztően szoros és izgalmas csatát hozott a tavalyi 1. és 2. helyezett között.

Dudás Gergő (balra) és Kormos Balázs a “lőállásban”. Fotó: Balla Dalma, dbsk.hu

Gyakorlatilag végig fej-fej mellett haladtak és az utolsó game (kör) előtt még a Kormos Gergely vezette “Nem kell a kirándulás!” nevű formáció vezetett 18 fával. Azonban ezt sikerült megfordítania az addig csak saját magát kereső, tavalyi egyéni bajnok Balla Zoltán jól sikerült gurításainak köszönhetően a bajnokcsapatnak és végül mindössze 10 fával, de többel zárta a napot a “Csapassuk” alakulata.

A harmadik helyre a “Sztrájkolók”, a negyedikre a “Golyószórók” futottak be, nekik is és az első két helyezettnek ezúton is gratulálunk. Veszve még semmi sincs, javítási lehetősége bőven lesz még mindenkinek. Remek kezdés, remek hangulat, szép volt lányok, fiúk! “LÉGY VIDÁM ÉS TEDD A JÓT!” 🙂

IV. Don Bosco Amatőr Bowling Bajnokság Csapat kategória, 1. forduló, eredmények: